یک گزینه در بایوس هستش به اسم fast boot که دیگه بدون چک کردن یک سری گزینه ها میره یه راست سراغ استارت.شما اونو چک کن ببین در چه وضعیته؟
مادربردم چن روزی هه موقه روشن شدن دیر بوق میزنه
حدود 5 تا 10 ثانیه طول میکشه
موقه ریست هم همینطوره اما بهتره و تاخیرش کمتر
اشکالی داره؟ و چرا این طوره؟
اوایل تک و توک این طور بود و ممولا سر 3 ثانیه بوق میزد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
یک گزینه در بایوس هستش به اسم fast boot که دیگه بدون چک کردن یک سری گزینه ها میره یه راست سراغ استارت.شما اونو چک کن ببین در چه وضعیته؟
مسلح شو به آنچه در توان داری!
lionsmok (09-11-14), Rezasam1 (09-11-14), SajjadKhati (09-11-14)
چک کردن منظورت سخت افزاره؟ اون که کار پست هه که بده شروع ویندوز اجرا میشه اما این برا روشن شدن دیر بوق میزنه
پیش فرضش که Normal Boot بود بد Ultera Boot اش که کردم بازم همین بود
سر آخر که به دیفالت گزاشتم بایوس رو بازم همین بود
ممنان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ینی واسه بازره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا چن مدت پیش هر از چن گاهی این جوری بود
ینی بازر میتونه باعث شه که مادربرد دیر روشن شه؟
دیر تصویر دادن هیچ مشکلی ندارد . من فکر کردم میگید دیر بوق سلات رو میزنه .اگر یک تاخیر چند ثانیه ای وجود هیچ مشکلی نیست و نیازی به حساس شدن ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (09-11-14), مهدی بهادرفر (09-11-14)
یکبار clear cmos کن . موقع روشن کردن سیستم قطعات usb سیستمت چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلیر سیموس همون کار تنظیمات پیش فرض بایوس رو میکنه دیگه
اشکال نداره تنظیم پیش فرض بجا کلیر سی موس؟
TV cart هه با موس
|
|
خیر حتما clear cmos کنید . اون usb tv card هم از سیستم جدا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلپسران شماها از علم غیب سر رشته دارین یا دانشمندین؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TV cart رو در آوردم و خوب شد
الان شماها از کجا فک کردین که واسه اتصالات usb اش میتونه باشه؟ چون اصلا به ذهن من خطور نمیکرد هیچ وقت . ینی اتصالات usb اگه مورد داشته باشه ، کلا علائم اش چیه؟
سئوال بدی اینکه الان چرا وقتی tv cart نصبه این طوره؟ ینی tv cart در حال خراب شدنه؟ وگرنه چه چیز دیگه ای میتونه باشه؟ چرا تو مادربرد قبلی این طور نبود؟
تو این مادربرد هم یادم نمیاد وقتی tv cart رو گزاشتم این طور شده بود یا نه
ممنان از همه تون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tv card شما احتمال زیاد مشکل دارد و جریان بیشتری از usb میکشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست های اضافی پاک شد : از دوستان خواهش میکنم با دقت پست بزنند .
ظاهرش که خوب کار میکنه .
البته قضیه ای که یه تاپیک زدم برا ویندوز و درایور tv cart هم که مطلع ای و فک نکنم به سخت افزار tv cart مربوط شه (بازم نمیدونم)
الان ینی باید دقیق چی کار کنم؟ علی الظاهر هم خراب نیست و سالمه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks